Skip to main content

Garantipolicy för Buzia

 

Vi på Buzia strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och en positiv köpupplevelse för våra kunder. Nedan följer vår garantipolicy som gäller för produkter som säljs via vår e-handelsplattform med VidaXL dropshipping.

  1. Garantiberättigande
   1.1 Våra produkter omfattas av garantin som tillhandahålls av VidaXL. Garantiperioden kan variera beroende på produkttyp och tillverkarens specifika garantivillkor. Detaljerad information om garantin för varje produkt finns vanligtvis tillgänglig på produktsidorna på vår webbplats.
   1.2 För att vara berättigad till garantin måste du följa eventuella specifika krav som anges i produktens garantivillkor, såsom registrering av produkten eller kontroll av garantisedel.
  2. Garantiåtgärder
   2.1 Vid garantireklamationer ber vi dig kontakta vår kundtjänst via info@buzia.se för att rapportera problemet och inleda garantiprocessen.
   2.2 Vi kan behöva att du tillhandahåller information om produkten, inklusive beställningsnummer, produktnamn och en beskrivning av problemet.
   2.3 Vi kommer att samarbeta med VidaXL för att hantera garantireklamationen och säkerställa att garantin genomförs enligt deras riktlinjer.
   2.4 Garantiåtgärder kan innefatta reparation, utbyte av defekta delar eller i vissa fall utbyte av hela produkten enligt tillverkarens bedömning.
  3. Undantag
   3.1 Vissa produkter kan ha specifika undantag från garantin, till exempel produkter som har utsatts för felaktig användning, olyckor, skador orsakade av kundens oaktsamhet eller naturlig förslitning.
   3.2 Detaljerade undantag och begränsningar för garantin för varje produkt finns normalt angivna i produktspecifikationerna och garantidokumentationen.
  4. Kontakta oss Om du har några frågor eller behöver mer information om garantipolicyn eller garantireklamationer, var god kontakta vår kundtjänst via info@buzia.se