Skip to main content

Retur- och återbetalningspolicy för Buzia

 

Vi strävar efter att erbjuda en smidig och tillfredsställande köpupplevelse för alla våra kunder på Buzia. Nedan följer vår retur- och återbetalningspolicy som reglerar returer, återbetalningar och reklamationer för produkter som säljs via vår e-handelsplattform.

  1. Returberättigande 1.1 För att vara berättigad till retur måste produkten vara i oanvänd skick och i originalförpackning med eventuella etiketter eller skyddsplast intakta. 1.2 Retur ska göras inom [ange antal dagar] från mottagandet av produkten.

  2. Returprocess 2.1 Kontakta vår kundtjänst på info@buzia.se för att inleda en returprocess och erhålla en returauktorisation (RA)-nummer. 2.2 Produkter som returneras utan ett giltigt RA-nummer kan inte accepteras och kommer att returneras till avsändaren. 2.3 Produkten måste returneras inom 5 dagar efter erhållandet av RA-numret. 2.4 Kunder är ansvariga för returfraktkostnader, om inget annat anges.

  3. Återbetalningar 3.1 Återbetalningar kommer att behandlas inom 3-5 arbetsdagar från mottagandet av den returnerade produkten. 3.2 Återbetalningar kommer att göras till det ursprungliga betalningsmedlet om inget annat anges. 3.3 Eventuella frakt- eller hanteringsavgifter som har betalats i samband med den ursprungliga beställningen kommer inte att återbetalas.

  4. Reklamationer för defekta eller skadade produkter 4.1 Om produkten är defekt eller skadad vid mottagandet, vänligen kontakta vår kundtjänst omedelbart via [ange kontaktinformation] för att rapportera problemet. 4.2 Vi kan be om att få tillhandahålla bevis på skadan eller defekten, till exempel fotografier eller beskrivningar av problemet. 4.3 Om reklamationen godkänns, kommer vi att erbjuda ersättning i form av en återbetalning eller utbyte av produkten.

  5. Kontaktinformation Om du har några frågor, bekymmer eller behöver mer information om retur- och återbetalningsprocessen, vänligen kontakta vår kundtjänst via:

    E-post: info@buzia.se