Skip to main content

Allmänna villkor för Buzia

Välkommen till Buzia. Dessa allmänna villkor reglerar användningen av vår e-handelsplattform och avtal mellan dig som kund och oss som återförsäljare för VidaXL dropshipping-tjänsten. Genom att använda vår webbplats och genomföra beställningar hos oss accepterar du dessa villkor i sin helhet. Läs igenom dem noggrant innan du genomför några köp.

 1. Beställning och betalning
  1.1 Genom att lägga en beställning hos oss bekräftar du att du är över 18 år och har rätt att ingå avtal.
  1.2 Du kan placera din beställning via vår webbplats enligt tillgängliga instruktioner. Betalning för produkterna görs vid beställningstillfället via de accepterade betalningsmetoderna som anges på vår webbplats.
  1.3 Vi förbehåller oss rätten att neka eller avbryta beställningar vid eventuell misstanke om bedrägeri eller vid överträdelse av dessa allmänna villkor.
 2. Produkter och priser
  2.1 Produkterna som erbjuds på vår webbplats presenteras så korrekt som möjligt, inklusive beskrivningar, bilder och priser. Vi strävar efter att uppdatera informationen regelbundet, men kan inte garantera fullständig noggrannhet eller att alla produkter är tillgängliga.
  2.2 Priserna på vår webbplats är angivna i kronor och inkluderar moms, men kan utesluta eventuella fraktkostnader eller avgifter som kan tillkomma.
  2.3 Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och produkttillgänglighet utan föregående meddelande.
 3. Leverans och frakt
  3.1 Leveranstiderna varierar beroende på produkt och destinationsland. Vi strävar efter att behandla och skicka beställningar så snabbt som möjligt.
  3.2 Leveransmetoder och fraktpriser anges på vår webbplats och kan variera beroende på destination och totalvikt på beställningen.
  3.3 Eventuella tullavgifter, skatter eller andra importavgifter som kan tillkomma vid leverans tillkommer kundens ansvar.
 4. Returer och återbetalningar
  4.1 Vi erbjuder returer för defekta eller skadade produkter samt för felaktigt levererade varor. Kontakta vår kundtjänst inom [ange antal dagar] från mottagandet för att rapportera eventuella problem och för att få instruktioner för retur.
  4.2 Returer godkänns endast om produkterna är oanvända, i originalskick och i originalförpackning med eventuella etiketter eller skyddsplast intakta.
  4.3 Återbetalningar utförs inom 3-5 arbetsdagar från mottagandet av de returnerade produkterna. Återbetalningar görs till det ursprungliga betalningsmedlet om inget annat anges.
  4.4 Kundens ansvar inkluderar eventuella kostnader för returfrakt om det inte är på grund av vårt misstag.
 5. Garanti och ansvar
  5.1 VidaXL erbjuder en garanti för sina produkter enligt deras specifika garantivillkor. Eventuell garantiinformation tillhandahålls av VidaXL och som finnas på deras webbplats.
  5.2 Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt information om produkterna, men vi kan inte garantera att de uppfyller specifika krav eller att de är lämpliga för något särskilt ändamål.
  5.3 Vårt ansvar är begränsat till det totala betalda beloppet för den aktuella beställningen och omfattar inte indirekta, följdskador eller förlorad vinst.
 6. Personuppgifter och sekretess
  6.1 Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning och vår sekretesspolicy. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår hantering av dina personuppgifter.
  6.2 Vi kan dela dina personuppgifter med VidaXL i den utsträckning som är nödvändig för att genomföra och hantera din beställning och leverans.
 7. Ändringar och uppdateringar
  7.1 Dessa allmänna villkor kan komma att ändras eller uppdateras över tid. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar villkoren för att vara medveten om eventuella ändringar.
  7.2 Eventuella ändringar i villkoren träder i kraft från och med publiceringsdatumet på vår webbplats.

Vänligen kontakta vår kundtjänst om du har några frågor eller funderingar om dessa allmänna villkor eller våra tjänster.